Retkikunta

Retkikunta

 
 

Seuraa meitä!

 

Greenland Dreams - retkikunta koostuu kahdesta kaveruksesta joilla on yhteinen intohimo ja intressi talviretkeilyyn. Lauri Hilander ja Olli Häkkänen ovat aktiivisesti retkeilleet pohjolan talvessa jo vuosien ajan ja nyt on aika viedä seikkailut seuraavalle tasolle. Lauri ja Olli ovat myös kiivenneet yhdessä niin vuorilla kuin kallioillakin useamman vuoden ajan.

Lauri ja Olli tapasivat vuonna 2006 partioleirillä ja sattumalta palvelivat samassa komppaniassa Kontiorannassa vuonna 2007. Sittemmin alkanut yhteinen talvivaellus ja kiipeilyharrastus on tuonut siihen pisteeseen, että on aika nostaa haasteen rimaa.

Kaksikko on varustettu hurtilla huumorintajulla ja paita & peppu -sanontaa onkin käytetty näiden veijareiden kohdalla. Siten retkikuntaan ei etsitty muita jäseniä. Kyse on kahden kaveruksen yhteisestä unelmasta ja tavoitteesta - Greenland Dreams.

Mutta koska vain kaksin ei kaikista hommista selvittäisi niin on retkikunnalla oma support team joka auttaa hiihdon valmistelussa ja ylityksen tukitoimissa.

 
pikkusw
punntise
Julbo_pikku
Lorpen_pikku
partioaitta_pikku
Marmot_logo
 
 
fischer
relaa_pikku
Synaptic_logo
shelby_pikku