Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

 
 

Seuraa meitä!

Retkikunnan kanssa toimii seuraavat yhteistyökumppanit:

relaa_logo

Relaa.com sivuilla retkikunta kirjoittelee tuntemuksistaan juttuja ja blogia. Relaa.com on Suomen suurin outdoor-foorumi josta löytyy juttua retkeilystä lainelautailuun ja vuorikiipeilystä sienestykseen. Relaa.comissa julkaistaan retkikuntaa koskevia artikkeleita ja juttuja, toivottavasti reissu herättää myös aktiivista keskustelua sekä kysymyksiä!

Relaa.comissa julkaistaa yleisesti erilaisia artikkeleita ulkoilukansaa kiinnostavista aiheista. Foorumilta löytyy myös Suomen paras käytettyjen retkeilyvälineiden puoti. Retkikunnan varusteistakin löytyy secondhandia joka on hommattu kyseisestä osoitteesta!

@relaacom

 

shelby_logo

 

Shelby Oy on Oululainen pieni mutta pippurinen tee-se-itse-varusteiden erikoisliike. Shelbyn valikoimasta löytyy erilaisiin erikoistöihin tarvittavat kankaat ja tarvikkeet. Retkikunta valmistaa osan erikoisvarusteistaan itse joten Shelbyn henkilökunnan ammattitaito ja tietämys on korvaamaton apu. Näille kavereille voi heittää villeimmätkin ideat pöytään ja näkökulmaa löytyy varmasti!

Siinä vaiheessa kun mietit mistä kuorikangas-stay-uppien tai tuheroiden materiaalit ja tarvikkeet löytyy niin oikea suunta on Shelbyn nettikauppa tai myymälä Oulun Tuirassa.

 

Synaptic_logo

Synaptic Oy myy laadukkaita tuotteita keskittyen antenneihin ja uusiutuvien energialähteiden tuotteisiin. Innovatiivisia sekä ympäristöystävällisiä aurinkoenergiaratkaisuja käyttää myös Greenland Dreams - retkikunta GoalZeron aurinkopaneelin ja virtapankkiratkaisun muodossa. Nämä löytyy Synapticin valikoimasta.

GoalZeron tuotteisiin ja muihin Synapticin ympäristöystävällisiin ratkaisuihin voi tutustua antennikauppa.fi-nettikaupassa.

@SynapticOy

Fischer width=

Grönlannissa suksitaan pitkää päivää ja välineet kokee kovia. Fischerin varusteilla matka taittuu kovemmassakin maastossa. Itävaltalainen hiihtovälinejätti tarjoaa vaihtoehdot jotka sopii niin laduille, rinteeseen kuin jäätiköllekin. Nykytekniikka mahdollistaa kevyet mutta kestävät hiihtovälineet joihin voi luottaa.

Retkikunta käyttää Fischerin suksia, siteitä, monoja ja sauvoja Grönlannissa. Yhteistyötä tehdään Suomen maahantuojan Patrol Oy:n kanssa.

@fischersport

 
pikkusw
punntise
Julbo_pikku
Lorpen_pikku
partioaitta_pikku
Marmot_logo
 
 
fischer
relaa_pikku
Synaptic_logo
shelby_pikku