Tukijat

Tukijat

 
 

Seuraa meitä!

Greenland Dreamsin kanssa yhteistyössä toimii seuraavat tuotemerkit ja yritykset:

partioaitta_green_side

Partioaitta Oy on eräänlainen seikkailijan sekatavarakauppa. Aitasta löytyy kaikenlaiset vermeet Nuuksiosta navoille kuin kaupunkiinkin. Partioaitan valikoimasta retkikunta saa erilaisia tärkeitä työkaluja ylitykseen lapioista GPS-laitteisiin ja telttaan.

Partioaitalla on laaja myymäläverkosto koko Suomessa. Partioaittoja löytyy pääkaupunkiseudulta kuin Saariselältäkin. Aitta on palvellut suomalaisia retkeilijöitä jo vuosikymmenien ajan ammattitaidolla. Partioaitalta löytyy myös erinomainen nettikauppa missä pääsee tutustumaan laajaan tuotevalikoimaan.

twitter: @Partioaitta

 

Marmot_logo

 

Marmot vaatettaa retkikunnan äärimmäisiin olosuhteisiin. Amerikan Kaliforniasta lähtöisin oleva retkeilyvaatteisiin ja välineisiin erikoistunut yritys tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ja kestävistä vermeistä. Yli 40-vuotias yritys valmistaa laadukkaat varusteet kaikenlaisiin aktiviteetteihin kesästä talveen.

Marmotilla täytetty vaatekaappi sopii Greenland Dreamsille hyvin, kuorivaatteet ja untuvat eivät pelkää Grönlannin kylmiä sekä tuulisia säitä. Jäätiköllä lämpötilat voivat vaihdella suojasäistä hyytäviin pakkasiin ja jopa hengenvaarallisiin piteraq-myrskyihin. Marmotin vaatteilla voidaan turvallisin mielin lähteä ottamaan mittaa ison jäisen haasteista.

twitter: @Marmot

Smartwool_logo

Smartwool tarjoaa retkikunnalle kerrospukeutumisen perustan aluskerrat. Smartwoolin korkealaatuiset merinovillaiset kerrastot tunnetusti pitävät lämpimänä kovissakin keleissä ja kestävät kunnon rääkkiä.

Smartwool on Amerikan Yhdysvalloista kotoisin oleva vaatefirma jonka merinovillaiset tuotteet tunnetaan retkeilypiireissä ympäri maailman. Smartwoolilta löytyy sopivat vermeet polkujuoksusta arktisiin hiihtovaelluksiin.

twitter: @Smartwool

Lorpen_logo

 

Greenland Dreams retkikunta sutii arktisissa oloissa pitkälti yli kuukauden päivät ja tämä retkikunta marssii Lorpenin huippusukilla. Valintana on tekniset merinovillaiset sukat jotka siirtävät kosteutta tehokkaasti ja pitävät hiihtovaeltajan töppöset toimintakuntoisena.

Lorpen on Espanjalainen yritys joka mm. Suomessa tunnetaan erittäin laajasti laadustaan ja toimintavarmuudestaan kaikenlaisissa keleissä.

Laurin varpaat on kokeneet aiemmilla reissuilla kovia ja Tatsikistanissa saadut pienet paleltumat on tuoreessa muistissa. Lorpenin sukilla uskaltaa lähteä reissuun ilman pelkoa kylmistä varpaista!

twitter: @Lorpen

Julbo_logo

 

Jäätiköllä silmät on kovilla, välillä aurinko porottaa heijastuen jäätiköstä ja välillä hiihdetään whiteoutissa. Silmien suojaaminen on ensisijaisen tärkeää onnistuneen hiihdon kannalta. Retkikunta käyttää vain Julbon laseja, sillä ne ovat tuttuja jo aiemmilta reissuilta vuorilla ja tuntureilla.

Ranskalainen Julbo valmistaa kestäviä, tyylikkäitä ja toimivia aurinkolaseja sekä laskulaseja kaikenlaiseen käyttöön kaikenlasiin maastoihin. Erilaiset nerokkaat linssivaihtoehdot tekee laseista monipuolisia ja mukautuvia, retkikunnan laseissa on ns. photocromaattiset linssit jotka mukautuvat UV-valon määrään.

twitter: @JulboEyewear

punntise

Punnitse ja Säästä on irto ja erikoistuotteiden ruokakauppa jonka valikoimasta löytyy arktiselle retkeilijälle sopivat eväät. Myymälästä riippuen irtotuotteita löytyy valikoimasta vaikuttavat 160-600 ja runsaasti erilaisia erikoistuotteita. Laajoista valikoimista löytyy myös erilaisille erityisruokavalioille sopivat tuotteet.

Myslit, legi-pähkinät, kaakaot ja muut herkut ovat tärkeä osa retkikunnan ruokalistaa ja kaikki löytyvät helposti Punnista ja Säästästä. Punnitse ja Säästän myymäläverkosto on erittäin laaja ympäri Suomea, myymälöitä on yli 70.

 
pikkusw
punntise
Julbo_pikku
Lorpen_pikku
partioaitta_pikku
Marmot_logo
 
 
fischer
relaa_pikku
Synaptic_logo
shelby_pikku