16.5

16.5.2015 / Päivä 24
Sijainti: N6757240W04553940
Korkeus: 2120m
Sää: aamusta pikkupakkanen, semiwhiteout ja liki tyyntä, iltapäivästä täys whiteout
Hiihtoa: 30,4km
Kokonaismatka: 434,5km

Tänään töpsäytettiin taas kolmekymppinen! Päivä oli inasen suttuinen näkyvyyden suhteen ja vähän sellaista transsihiihtoa harrastettiin tänään, maisemat oli sitä a4 blankkoa taas. Joka tapauksessa kivat kilsat. Näitä kolmenkympin kiskaisuja tässä yritetään saada kasaan nyt joka päivälle. Turhaan ei pakoteta mutta siinä se päivätavoite nyt on.

Tästä päivästä on aika hankala kirjoittaa yhtään mitään. Sellaista ihan-kiva hiihtelyä, leppoisasti luisuteltiin menemään. Välillä tuppasi olemaan vähän kuuma mutta muuten ihan kiva kasipuol. Toisaalta sitähän tämä homma pitkälti on, toistoa toiston perään vaan. Aamulla purat teltan, lyöt mökän soimaan korviin ja hiihdät 8-9 tuntia ja pistät teltan pystyyn. Sleep, ski, eat, repeat ja sitä rataa.

Simppeliin eloon tottuu yllättävän mukavasti. Toimisto, keittiö ja makuuhuone kun ovat kaikki noin 4m2 sisällä niin ei tarvitse ihmeitä. Täällä sitä istuskellaan kalsongeissa, välillä höhötellään jotain ja mutustellaan jotain pientä. Toki erä tai pari Yatzyä aina välillä. Meillä työnjako menee niin että Olli tuolla kyökin päässä keittelee vesiä ja laittaa murkinaa ja Lauri täällä toimiston päässä jeesailee Ollia, kirjoittelee blogit ja hoitelee paperityöt sekä latauslaatikon hallinnoinnin. 

Ollaan huomattu että koko ajan täytyy kommunikoida keskenään vähemmän. Alkaa olla nämä täällä tehtävä jutut sellaista peruskauraa että pääsee aika kepeällä keskustelulla. Toki me sitten kummastellaan kaikkea muuta ja täytyy myöntää että välillä on aika kevyet sisällöt jutuissa. Huumorintajun matalalentoa nääs. Kuten kuvasta näkyy, Olli teki painimaskin monon nilkkatuesta. Nilkkatuki on taas onnellisesti kiinni monossa.

Retkikunnalla kaikki hyvin, 245km matkaa maaliin!

Shortly in english: did 30,4km today in whiteout weather. Going strongly towards our goal, 245km still to go. Getting quite pro with tenting, easy effort to get everything done.

20150511_175151

Posted in Yleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>