11.5

11.5.2015 / Päivä 19
Sijainti: N6720891W04301897
Korkeus: 2505m
Sää: heikko näkyvyys, pilvet maassa mutta aurinko hohti läpi pilvistä, pakkasta aamulla -20c, tuuli 10m/s kaakosta
Hiihtoa: 14.2km
Kokonaismatka: 288.4km

Puolikas lepopäivä tänään ohjelmassa, hiihdettiin aamusta neljä legiä tuloksena 14,2km. Päivän ehkä merkittävimmät huomiot oli että a) mentiin alamäkeen ( 30m 14km matkalla... ) ja b) oli myötätuuli. Ei tuolla säällä välttämättä urheileminen nyt hirvittävän hauskaa ole mutta mukavasti päästiin eteenpäin.

Tänään myös oli ehkä kylmin hiihtopäivä tähän mennessä. Pakkanen yhdistettynä tuuleen oli aika rapsakka yhdistelmä, kivasti kuitenkin pärjättiin. Ollin samettisiin haituviin ei juuri jää tartu mutta Laurin poskipellavat vetää kyllä komeasti jäähän. Laitettiin kuvakin ettei tule kenellekään sellainen ajatus että pelkkää nautintoa on tämä paikallinen sää!

Päästiin viikossa about 135km ja kaupantekijäisenä oli se sairaspäivä, ollaan tyytyväisiä. Valotettakoon pelisuunnitelmaa sen verran että tavoitteena on pukata seuraavat kuusi päivää 25-30km päiviä ja pitää taas puolikas lepo. Meillä on jäljellä about 380km kuljettavaa 17 päivässä joten hyviä päiviä tarvitaan. Eli jatketaan samaan tahtiin vaan.

Lepopäivän leffavalintana tänään "Alive", koskettava kertomus kannibalismista jäätiköllä. Elokuvaa nautitaan kera popkornin ja kuuman kaakaon, aijjaai! Mutta ensin lienee pikku päikkärit paikallaan!

Ja hei vielä erityisterveiset Merjalle Raisioon!

Retkikunnalla kaikki hyvin!

Shortly in english: 4 hours of skiing with 14,2km as a result, did also descent 30m, shall it be downhill from now on!?! Resting, fixing things and watching "Alive" as evenings movie served with popcorn and hot chocolate!

GOPR1456
Posted in Yleinen.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>