9.5

9.5.2015 / Päivä 17
Sijainti: N6708621W04217523
Korkeus: 2510m
Sää: aamusta puolittain whiteout, -15c, päivällä täystukko ja tyyntä, illasta taivas auki ja lämmintä
Hiihtoa: 20km
Kokonaismatka: 247,8km

Hiihdettiin 7 legiä ja pantiin leiri pystyyn. Tänään oli oivallinen keli hoitaa muutamia asioita kuten polttaa roskaa ja soitella äideille. Äitienpäivä on vasta huomenna mutta soiteltiin kotiin jo tänään kun sopi aikatauluun. Hiihtoa 20km seitsemässä legissä ja ylitettiin odotettu 2500m korkeus.

Äidit on ihania. Ne ei ehkä aina ymmärrä poikastensa päähänpistoksia kuten Grönlannin ylihiihtoa mutta onhan ne mahtavia! Laurin äiti kysyi joskus ennen Kilpisjärven kaamoshiihtoa että millaiset ladut siellä oikein on... No mutta kovasti ovat mukana hengessä tälläkin reissulla, kiitos äiskät!

Tänään päätettiin myös testata meidän haulikkoa, ihan vaan sillä ettei täällä enää paljon nalleja kuljeksi. Ensimmäinen kuti jumitti tussarin, onneksi ei jouduttu totisempaan paikkaan testaamaan. Winchesteri oli aika möhnässä kun alettiin tutkailemaan, lähtee tiukkasanainen reklamaatio vuokraajalle!

Soitettiin myös Heikan Jaakolle Islantiin Vatnajökul-jäätikölle missä Jaska vetää Ankarien Avotunturien retkuetta. On tämä nykyaika ihmeellistä, harvemmin kotimaiset retkikunnat on jäältä jäälle soitelleet. Mukava kuulla senkin porukan kuulumisia, luikkaita suksia vimoselle satkulle sinne!

Kossilan Kossulle terveiset ja kiitokset viestistä, se pärähti puhelimeen vasta tänään!

Retkikunnalla kaikki a ok!

Shortly in english: did 20km today in 7h push. As it is mothersday tomorrow called home. Also now above 2500m. Called our friend J.Heikka to Icelands Vatnajökul-glacier where he is guiding a group. Whiteout in the morning and now bluebird and very warm.

GOPR0746
Posted in Yleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>