7.5

7.5.2015 / Päivä 15
Sijainti: N6655418W04128295
Korkeus: 2365m
Sää: koko päivän selkeää ja aurinkoista, aamulla -20 ja päivällä pikkupakkanen, kohtalainen pohjoistuuli
Hiihtoa: 23.3km
Kokonaismatka: 202.6km

Tänään paukahti toinen saturainen eli 200km raja ylitetty, tuntuu hyvältä! Muutenkin kelpo päivä kaikkiaan, keli vallan mainio hiihtää ja olosuhteet kunnossa. Ollaan nyt niin kaukana rannikolta ettei edes korkeimpia reunavuoria näy idässä. Näkymät on siis sangen simppelit joten ei sitä tule pahemmin mihkään vilkuiltua, kunhan koomailee menemään eteenpäin vaan.

Tänään työstettiin tasan 8h15min ylämäkeä, koko piiiitkän päivän nyhrättiin hieman ylöspäin kavuten. Aiemmin nousut on olleet tunnin parin jyrkempiä pyrähdyksiä mutta tänään mentiin tasaisesti koko ajan ylämäkeen. Sanoinkuvaamattoman ärsyttävää... Saatiin kuitenkin mukavat 23.3km kasaan, tällaiset päivät on kivoja siitä että matka taittuu ja tuntee että se vastaranta lähenee.

Ollan tässä ihmetelty sellaista hassua juttua. Meillä on molemmilla Suunto Ambit 3hr kellot joista päivän aikana seurataan GPSn träkkäämää etäisyyttä. No jostain myyttisestä syystä Ollin kello on joka päivä lopulta 500m Lauria edellä. Samaa latua hiihdetään ja tasan sama matka mutta silti. On jännä ominaisuus, ei olla keksitty syytä. Muutoin kyllä erittäin näppärä peli!

Päivän kuvassa Olli herkuttelee lounasvaahdolla, on se vaan nannaa. Me solidaarisesti jaetaan meidän ruokatermos josta sitten vuorovedoin kauhotaan herkkua nassuun.

Kaik o hyvin.

Shortly in english: good progress, did 23.3km today with 100m vertical gain. Whole 8h15min to uphill, nasty. Weather very good and stable with some mediocre winds from the north. Good ski conditions.

GOPR0787
Posted in Yleinen.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>