21.4

21.4.2015
Sijainti: Angmagssalik
Sää: voimakas tuuli, pilvetöntä, -5c
Hiihtomatka: 0km
Kokonaismatka: 0km

Vihdoin saatiin kamat! Voi sitä riemun määrää kun kohtasimme jälleen 130kg rahtiin laitettua rompetta. Päivä onkin sitten mennyt rompetta räplätessä ja vehkeitä sortatessa. 200kg tavaraa on näppärä palapeli kasailtavaksi neljään pulkkaan. 22:25 paikallista aikaa homma on 95% valmis.

Täällä on pikkuinen piteraqin poikanen tuloillaan, katsotaan mihin tämä tässä yöllä yltyy. Vaikuttaa aika lunkilta joten ei aiheuttane meille ongelmia.

Paikallispoliisi tarkisti meidän varusteet tänään. Kuulemma on hienot varusteet… Pienoinen byrokratia teatteri mutta hoidettiinpas sekin kunnialla.

Aamulla siis 08:00 lätkitään ahkiot pankolle ja moottorikelkan perään. Mennäänkin vähän matkaa kelkoilla ennen venesiirtoa pääsaaren rantaan. Valitettavasti  koiravaljakko jää nyt kokematta, lunta on paljon ja lasti on raskas joten isännät haluavat mennä kelkalla. Tiniteqilaqissa siirrytään veneeseen ja yritetään löytää paikka nousta rantaan. Angmagssalikista jäälle kestänee about 5-6h, riippuu lumesta ja jäästä etc.

Mutta tosiaan, taidetaan huomenna päästä suksille, heijjaa! Seuraava päivitys tulleekin sitten jäältä!

Shortly in english: got gear today, finally! Starting tomorrow with skido and boat. 5-6 trip to starting point. Weather clear but heavy winds. Nice to get on skies! Hopefully next update comes from the ice!

Posted in Yleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>