Tervetuloa seuraamaan!


 Greenland_Dreams_PeakBlue_Logo

Tervetuloa seuraamaan Greenland Dreams – 2015 retkikunnan matkaa kohti Grönlannin jäisiä lakeuksia! Näillä nettisivuilla pääset mukaan koko projektin ajaksi aina valmistautumisvaiheesta loppuraporttiin saakka. Toivottavasti viihdytte matkassa!

Retkikunta koostuu kahdesta innokkaasta savolaislähtöisestä retkeilijästä joita yhdistää pohjaton kiinnostus ja innostus haastaa itseään talvisissa olosuhteissa. Pulkkaa on kiskottu pohjoismaissa ja vuoria kiivetty Euroopassa sekä keski-Aasian jättiläisillä. Nyt on aika toteuttaa se isompi hiihtovaellus ja kohteeksi on valittu Grönlannin jättimäinen jäätikkö.

Hiihdämme jäätikön yli idästä länteen rannalta rannalle. Matkaa kertyy noin 700 kilometriä joista 95% hiihtäen ja loput kävellen. Retkikunta toimii unassisted & unsupported periaatteella eli emme käytä ulkopuolista apua, vedämme itse kaiken ruokamme sekä varusteemme ja suoritamme ylityksen lihasvoimin. Ylitys kestää noin 35-40 päivää, hiihdämme käytännössä joka päivä toimistotyöpäivän verran.

Retkikunta aikoo viestiä aktiivisesti noin kuusi kuukautta ennen hiihdon aloittamista näiden sivujen ja sosiaalisen median kautta. Hiihdon aikana kirjoitamme blogi-postauksen jäältä päivittäin ja jälkilöylyjä nautitaan kunnes lämmöt hiipuu.

Mukana matkassa meillä on mahtavat tukijat ja yhteistyökumppanit, kiitos jo tässä vaiheessa tuesta!

Olli Häkkänen ja Lauri Hilander

greenland_drams_grafiikkaa

Posted in Yleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>