15.5

15.5.2015 / Päivä 23
Sijainti: N6750995W04443448
Korkeus: 2120m
Sää: aamusta alkaen aurinkoista ja lämmintä sekä tyyntä, päivällä plussalla
Hiihtoa: 28,2km
Kokonaismatka: 404,1km

400km meni rikki että paukahti, boom! Säätila olikin tänään aikamoista nannaa, tyyntä ja aurinkoista. Aamusta oli ihan hento viima joka piti hien poissa mutta iltapäivästä tarkeni kyllä ulkoilla. Aurinkorasvaa leviteltiin useaan kertaan. Fakta on kuitenkin se ettei just nyt ole ihot sellaisessa kondiksessa että mihkään lifestyle-lehden kansikuvaan kehtaisi mennä.

Lauri on ihastellut Ollin komeaa reissuparrantekelettä jo useamman tovin. Tänään Olli näytti ihan Vuorenmaan Peteltä (ainakin etäisesti, katso kuva, sori Pete!) Ja aiheesta piti heti napsia kuvaa.

Saatiin eilen toiselta Peteltä eli Mäkelältä sähköpostia. Petet hiihti likipitäen samaa reittiä vuonna 2003 ja ollaan selattu heidän päiväkirjojaan ja reissusta kirjattua kirjaa tarkasti. Ollaan monella tapaa samoilla lähtökohdilla liikenteessä kun kuljetaan kahden hengen porukassa ja idästä länteen. Useimmat ylitykset tehdään lännestä itään välillä Kangerlussuaq - Isortoq kun me mennään Sermilik-vuonosta Qasigiannaguittiin kuten Reissu-Petetkin.

Halutaan myös ihan näin julkisesti kiittää Petejä jo tässä vaiheessa tsempistä, vinkeistä, jeesistä ja kokemuksien vaihtamisesta, paljon kiitoksia herrat Petet!

Retkikunnalla kaikki lokoisan hyvin, teltassa tarkeneepi köllötellä ilta-auringossa! Maaston pitäisi alkaa muuttumaan tässä 50-100km sisään, odotetaan innolla että olisi muutakin kun valkoista laakeutta.

Shortly in english: today still weather with warm sunshine, did 28.2km. Now at 2120m, waiting landscape to change in 50-100km.

GOPR0400
Posted in Yleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>