4.5

4.5.2015 / Päivä 12
Sijainti: N6644724W04031525
Korkeus: 2160m
Sää: aamusta selkeää, hieman yläpilviä taivaalla, pakkasta -10c, navakka pohjoistuuli
Hiihtoa: 10.1km
Kokonaismatka: 153.2km

Aamusta keli oli rapsakka, puuskissa 10m/s puhaltava pohjoistuuli teki menemisestä raikasta. Ollaan tässä säästelty puolikasta taukopäivää ja tänään aamusta jo ekojen legien jälkeen oltiin sitä mieltä että tänään käytetään se kortti. Ehkä hieman ajoissa suhteessa aiottuun mutta päätettiin että palautellaan nyt kun ollaan suht hyvällä tolalla ja jatketaan huomenna ylängön hiihtämistä. Lisäksi Laurilla on hieman kuumeinen olo joten päätettiin ottaa varovasti.

Taukopäivää vietetään siis puolipäivää työläästi, aamusta hiihdetään 4 legiä ja iltapäivä köllitään. Tänään ohjelmassa on hieman leffaa ja pötköttelyä noin niin kuin normaalin päälle. Yritetään saada samalla Laurille vähän virtaa takaisin.

Ollaan me molemmat jo väsyneitä, ihan tosissaan ollaan saatu puurtaa tähän asti. Toivottavasti levon tuomilla voimilla huomenna jatketaan siihen mihin ennen lepoa jäätiin. Seuraavassa viikossa pitäisi saada kasaan matkaa siten että äitienpäivänä lähenneltäisiin 300km rajaa. Noh katsotaan miten menee.

Meillä meno siis ok, vaikkakin hieman puolikuntoisia ehkä ollaankin. Retkikunnalla siis kaikki hyvin.

Ollin myrskymaski kerrytti tänään komiat puikot!

Shortly in english: did 10,1km in 4 hours, resting for the afternoon. Lauri is bit feverish so taking it asy today. Watching a movia, napping and eating! Tomorrow back to track!

GOPR0765
Posted in Yleinen.

One Comment

  1. Havahduin juuri, että tehän olette jo reissussa. Päivämatkoista päätellen mukava kuntoloma teillä. Ja virkistävän raikkaat olosuhteet. Tsemppiä sinne täältä Siilinjärveltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>