30.4

30.4.2015 / Päivä 8
Sijainti: N6624504W03923411
Korkeus: 1660m
Sää: aamulla -20c, kevyt tuuli, päivällä puolipilvistä ja pikkupakkasta sekä tyyntä, iltaa kohti sininen taivas ja aurinkoa
Hiihtoa: 19,6km
Kokonaismatka: 84,3m

Hyvvee wabua! Teltassa on vappukekkerit kuumimmillaan! On serpenttiiniä, wappu-palloja sekä pillejä ja ensiesittelyssä myös retkikuntamme maskotti, vankkumaton fanimme ja välillä kovin teräväsanainen VG8000 action-figuuri. Eikä millään perusvarusteilla! On lippistä, reppua ja valjaita! Meno on sanoinkuvaamattoman armoton, siemaillaan vaniljavodkakaakaoita ja tuprutellaan AlCapone pikkusikareita!

Muutenkin päivä on ollut hulvaton! Aamusta täräytettiin suksille ja lasketeltiin huolella ylämäkeen. Hardsportilla haettiin nostetta ja iltapäivästä oltiin mallikkaissa nousuissa! Korkeutta päivän päätteeksi yli 200m plussaa. Päätettiin suksia silleen että tärisee ja päivä päätettiin 19,6km sutinoinnin jälkeen.

Sää oli täystoisintoa eilisestä joten ei siitä sen enempää. Lumi oli kuitenkin tänään sellaisessa mallissa että meinasi välillä pistää känkkäränkäksi, sastrugeja poikittain sekä lomittain, isompia kuin aiemmin ja vielä penteleet ylämäessä! Pulkat pomppi naruissaan villistä ja välillä piti karavaania ohjeistaa ihan isän ottein että tuli mukana.

Tänään alkoi myös karvanlähtö meidän retkikunnalla, päräytettiin suksen kärkien skinit pois ja kas vaan kun muilut tuntui alla luikkaammilta. Onneksi tuo ylämäki vei pahimmat riehaantumiset vauhdin kanssa mennessään. Mutta päivä päätettiin tasaisemmalle joten katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. Tunnollisin työläisinä on nääs sovittu että vappumarssi alkaa tasan 0800 ja tavoitteena on pistellä liput hulmuten semmottis 20km suihkaus.

Muutoin moraali on korkealla ja miehet suht kunnossa, tästä on hyvä jatkaa toukokuun puolelle. Laskettiin tuossa että joku 12% hommasta on kuitattu joten kyllä tämä tästä. Huomenna paukutellaan ekat sataset.

Retkikunnalla kaikki hyvin ja wabbu parhaimmillaan! Ja hei eikös ne lätkäkisatkin ala huomenna? Suomi - USA pelin veikkaukset L: S 5 - U 3 ja O: S 4 - U 2. Kertokaa hei joku meillekin sit tulokset!

Shortly in english: 19,6km today and plus 200m vertical gain on bad surface. Still a lot of sastrugies and they just get bigger and there is more of them. Weather now for the third day on the road hot with light wind and scattered clouds. Tomorrow crossing 1st 100km line. 12 some % done of the crossing. Having fun as it is the eve of 1st of may!

G0010750
Posted in Yleinen.

4 Comments

  1. Mukavaa vappua ja tsemppiä matkalla eteenpäin. Tiedoksi teille että Suomi hävisi 5-1 USAlle.

  2. Al capone on parasta, Hauskaa Vappua ja hyviä hiihtokelejä!

  3. Hauskaa vappua jätkät! Hienoa että eka 100 km on lähellä. Nyt vaan silakat suuhun ja ladulle. Moromoro Suomesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>