Blogi 16.4.

Blogi 16.4

Sijainti: RedHouse, Angmagssalik
Sää: lumisadetta, -2c
Eilen keskiviikkona lennettiin Reykjavikistä Kulusukiin josta jatkettiin tänne Angmagssalikiin. Kulusukissa nähtiin vilaukselta meidän ahkiot ja ruokarahti mutta sinne ne jäivät kentälle. Nimittäin sää huononi meidän kopterilennon jälkeen niin ettei helit enää eilen lentäneet. Eli toisinsanoen täällä jännitellään milloin kopteri ilmestyy meidän loppujen romujen kanssa. Puolet tuli mukana jo kuitenkin. Valitettavasti realismi lienee että kamat saapuu ehkä vasta lauantaina.

Angmagssalik on runsaan 2000 ihmisen asutus joka sijaitsee saarella, merijää on paikoin auki ja paikoin ei joten tänne ei nyt pääse millään muulla kuin kopterilla. Kylässä on kauppa ja muitakin palveluita. Ihmiset on iloisia ja ystävällisiä. Lunta näillä täällä ainakin riittää!

Eilen ja tänään on harrastettu nukkumista, kamojen välppiä ja kaupasta kaman hamstraamista. Mm. ostettiin kauppa tyhjäksi voista tänään... Toisaalta hyvä että pystytään rauhassa vatuloimaan, onpahan homma sitten järjestyksessä kun toivottavasti lähipäivinä päästään menemään. Kaikkiaan hyvä meisinki ja boogi, eiköhän tämä tästä asetu uomiinsa.

Retkikunnalla kaikki hyvin.

Shortly in english: arrived to Angmagssalik via Kulusuk with half of our gear. Bad weather causing delays to cargoheli so half of our gear still at Kulusuk. Running errands and getting prepared, hoping to be on skies latest on sunday. Did some shopping at local market, bought all the butter they had.

12fded1c-0e1c-408f-ac84-3bf440951063-80580773
-- 
Lähetetty Android-puhelimesta K-9 Mail -ohjelmalla
Posted in Yleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>