Day 1

Sijainti: Islanti

Kukonlaulun aikaan ylös ja kohti Helsinki-Vantaata. Saatiin tavarat  nätisti kyytiin koneeseen ja muutoinkin homma  suttaantui kivasti. Meidän suht miehekäs omavalmisteinen suksipussi aiheutti hilpeyttä mutta toimi moitteettomasti! Pitstoppi Oslossa ja puoliltapäivin saavuttiin Islantiin. Positiivisena yllärinä todettakoon että myös tavarat löysi tiensä tähän hassuun saarivaltioon. Jonkin verran pikku säätöä kamojen kanssa guesthousella hoiti vapaa-ajan ongelmat. Pari kierrosta rasvaista ravintolaruokaa ja tuopposet toimi mallikkaana hyvästinä sivistykselle, toki Angmagssalikissa on suht kivasti palveluita tarjoolla vielä kun sinne  päästään.

Keskiviikkona aamulla kentälle esittelemään tavarakasaa ja toivottavasti  kaikki romu mukana kohti Kulusukia puolilta päivin. Perillä kuitataan rahti ja  luovutetaan se uudestaan samalle tiskille. Kaupanpäälisiksi livautetaan puolentuhatta euroa. Ihan on hinassaan 10min kopterilento tavaran osalta… Iltapäivällä toivottavasti siis Angmagssalikissa perillä RedHousella joka toimii tukikohtana muutaman päivän ajan. Seuraava postaus tuleekin sitten Grönlannista!

Retkikunnalla kaikki hyvin.

Shortly in english: arrived to Reykjavik and continuing tomorrow towards Greenland. Had some burgers and proper pints. All well so far!

20150414_203221

Posted in Yleinen.

One Comment

  1. Ich habe mir diesen Dokumentarfilm angeschaut und zu Sicherungszwecken heruntergeladen. Man weiß ja schließlich nicht, wie weit die Bereitschaft unserer Politclique geht, uns den Mohammedanern zu untPrwerfen.eS:Neues hat dieses Filmchen nicht gebracht. Die dort dokumentierten Verhaltensweisen dieses Beduinen kann man jederzeit in den Hadithen nachlesen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>